Homebeat.live dijital oylama modülünü yayınladı

HomeBeat.Live dijital oylama modülünü yayınladı

BERLİN (14 Haziran 2021) – HomeBeat.live, COV-19 salgını sırasında binanızdaki kararları hızlıca almanızı kolaylaştırmak için oylama modülünü yayınladı.

Sosyal mesafe, virüsün yayılmasını engellemek adına atılan önemli adımlardan biriydi. Sonuç olarak, birçok apartman toplantısı ertelendi ve karar verme süreci durma noktasına geldi. Çok yönlü bir dijital karar verme aracı sayesinde, ev sahibi toplulukları artık parmaklarının ucunda tamamen işlevsel bir alternatife sahip.

HomeBeat.Live, mülk sahibi toplulukların pandeminin etkileriyle başa çıkmasına yardımcı olmak için Ücretsiz 3 Aylık PRO denemesi sunar.

Kriz zamanları her zaman yenilikler için bir hızlandırıcıdır. Bu güçlü aracı sizlere sunmaktan ve pandeminin etkilerini hafifletmeye yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bruno Acar
Kurucu & CEO HomeBeat.Live
Bruno Acar

HomeBeat.Live, özellikle binalar için tasarlanmış bir varlık yönetimi ve iletişim platformudur.

Çözümler hakkında buradan daha fazla bilgi edinin .

HomeBeat.Live hakkında

HomeBeat.Live ®, çok aileli mülklere odaklanan Berlin merkezli bir PropTech girişimidir. Bu son teknoloji ürünü B2C çözümü, artık bireylerin mülklerini dijitalleştirmeyi bir sonraki seviyeye ücretsiz olarak, önceden teknik bilgiye ihtiyaç duymadan ve 10 dakika içinde kullanıma hazır hale getirmelerini sağlıyor.

Bulut tabanlı platform, Slack™, DropBox™, ZenDesk™, WhatsApp™, Doodle™ ve FaceBook™, gibi iyi bilinen hizmetlerin bir karışımı olarak, apartmanların ihtiyaçlarına hizmet etmek amacıyla tasarlanmıştır.

HomeBeat.Live ile iletişim, şeffaflık, maliyet ve genel verimlilik büyük ölçüde iyileştirildi. Platform, canlı toplulukları güçlendirirken, bilgiye 7/24 erişim sağlar ve binadaki güvenliği artırır.

Mülk sahipleri, veri ve platform üzerinde sahiplik kazanır. İlgili mülk yöneticileri, müşteri memnuniyetini artırırken faaliyetlerini destekleyen güçlü bir araca erişim elde ederler. HomeBeat.Live, tüm paydaşlara bir kazan-kazan durumu sağlar.

Homebeat.live GmbH, 2016 yılında Bruno Acar ve Anton Skorochod tarafından mülk yönetiminde yeni bir model oluşturmak için kuruldu. Bir freemium SAAS platformu olarak şu anda 9'dan fazla dilde, hem web uygulaması hem de mobil uygulama olarak kullanılabilir.

Daha fazla bilgi için press@homebeat.live adresinden bize ulaşın.

Içerik kaynağı: https://www.shutterstock.com – ID 564023683 / 1224073561
(Ticari kullanım için ücretsiz – Atıf gerekmez)